Peluang Perniagaan

Tasly adalah sebuah organisasi jualan langsung global yang dimiliki sepenuhnya oleh China Tasly . Tasly mengambil industri lebih baik -Kesihatan sebagai orientasi dan TCM moden sebagai perniagaan teras dan ia meliputi skop perniagaan perladangan herba, produk penjagaan kesihatan , kosmetik, minuman kesihatan dan industri pakej baru. Ia telah berkembang untuk menjadi sebuah kumpulan antarabangsa syarikat dengan menjalankan falsafah korporat ' mengharmonikan Manusia dan Alam, Meningkatkan Kualiti Hidup ' dan mematuhi misi pemodenan dan globalisasi TCM. Keyakinan kami dalam produk kami datang dari apa yang pelanggan kami di seluruh dunia memberitahu kita: produk-produk ini menghasilkan keputusan yang mereka telah dijangka , mereka adalah hasil daripada teknologi moden digunakan untuk falsafah "TCM kuno" dan mereka adalah perkahwinan yang sempurna moden dan klasik . Paling penting , produk-produk kami yang sangat baik dan pelan pampasan menunjukkan komitmen kami untuk memberikan anda lebih makanan tambahan herba pemakanan dengan peluang untuk mendapatkan wang yang baik. Ia adalah penghormatan kami bahawa anda telah memilih Tasly untuk merealisasikan impian peribadi yang sihat dan kewangan anda. Selamat datang ke Tasly Perniagaan, dan semoga berjaya.


Peluang Perniagaan

Adakah anda berjuang ke arah kehidupan yang lebih baik untuk anda dan keluarga anda? Adakah anda mendapat ganjaran kerja keras anda layak? Sertai dalam Tasly Phar.-International, kami akan memberikan anda fleksibiliti untuk bekerja di mana dan apabila anda mahu, memberi anda masa untuk keluarga dan kawan-kawan serta peluang untuk mendapatkan pendapatan yang baik. Dalam pasukan kami, kami akan menawarkan anda semua sokongan peribadi dan bantuan yang anda perlukan untuk menjadi Pemilik Perniagaan Bebas anda untuk membantu anda berjaya dan akhirnya mengawal kehidupan anda.Cara Sertai

Untuk menjadi ahli Tasly, anda hanya perlu membayar sedikit wang dan dengan itu menikmati faedah membeli produk pada harga pengedar. Untuk menikmati faedah daripada kedua-dua produk dan perniagaan, anda hanya perlu untuk mengesyorkan produk dan perniagaan kita kepada orang lain. Untuk maklumat lebih terperinci, anda boleh hubungi talian perkhidmatan kami +6010 407 3333 (En.Sam).